טיפים לניקיון לפסח

קישורים ממומנים

לצד אכילת המצות, חג פסח מביא עימו גם מסורת ארוכת שנים של ניקיון קפדני בבית. לקראת חג פסח 2013 שמתקרב אלינו, החלטנו להציג לכם סדרה של טיפים מעולים לניקיון הבית בפסח. כל התוצאות, בכתבה שלפניכם.

איך מנקים כתמי עובש מקירות וארונות?

הדרך המומלצת ביותר לנקות כתמים של עובש ורטיבות מהקירות, תקרה או ארונות היא בעזרת אקונומיקה ובעזרת מטליות לספיגת לחות

איך מנקים כיור גרניט?

בשונה מכיורים אחרים, כיור גרניט עשוי מחומרים אשר לא נשרטים בקלות וניתן לנקותו בעזרת סקוץ' או מטלית גסה (ליתר זהירות, מומלץ לבדוק במקום קטן לפני שמתחילים לשפשף את כל הכיור).

איך להסיר ריח רע מהמיקוגל?

הכניסו פרוסות של לימון לתוך המיקרו והפעילו אותו למשך דקה בחום גבוה. ברוב המקרים, זה אמור לעזור.

איך לנקות קומקום חשמלי?

מלאו את הקומקום במים, הוסיפו לו כמה כפיות של מלח לימון והרתיחו אותו פעם או פעמיים.

איך מסירים שאריות של שעווה מפמוטים?

אחד הטיפים המועילים ביותר להסרת שעווה מפמוטים הוא להקפיא לכמה שעות בפריזר את הפמוטים ולאחר מכן תוכלו להסיר את השעווה בקלות.

איך לנקות תחתית של מגהץ?

ישנן כמה שיטות. אחת הנפוצות ביותר לנקות את התחתית של המגהץ היא לחמם בסיר או מחבת מעט חומץ עם מלח לימון ולספוג לתוכה תמיסה זו מטלית ובעזרתה לנקות את תחתית המגהץ.

איך להסיר כתמים שונים משטיחים?

פזרו מעט אבקת כביסה מהולה במים על השטיח ושפשפו עם כיוון הסיבים.

איך לנקות כלי נחושת?

בעיקרון, ישנם חומרי ניקיון שמתמחים בנחושת אבל בשיטוט ברשת מצאנו המון חומרים יצירתיים שיכולים לטענת הממליצים לנקות היטב כלי נחושת. בין החומרים - מיץ לימון, מי כרוב ואפילו קטשופ.

איך לנקות אהילים?

שיטה יצירתית במיוחד שנתקלו בה היא בעזרת רולר הנועד להסרת שערות מבגדים (בעלי כלבים וחתולים מכירים את הרולר הזה טוב מאוד).

איך לנקות אמבטיה שנהייתה צהובה?

תופעה זו מוכרת לרוב בדירות עם אמבטיות ישנות. אחד הטיפים שמצאנו שאמורים לעזור ולהסיר את הצהיבות מהאמבטיה הוא שימוש בטרפנטין ומלח לימון.

איך לנקות את חלקי הכיריים?

ניתן להשרות את החלקים של הגז והכיריים בתוך קערה עם מים וסבון כלים איכותי ולאחר כמה שעות לשפשף עם סקוץ'.

איך לנקות אסלה?

כדי לקבל תוצאה טובה ואסלה נקיה, מומלץ לשפוך לתוך אסלה כמות גדולה של חומץ או מים המהולים עם מלח לימון ולהוריד את המים רק לאחר כשעה.

0 תגובות: